Uncategorized

Vuçiq drejt një fitore bindëse


Publikuar më:


Aleksandar Vuciq

Edhe pse deri më tani janë numëruar vetëm 3% e votave, rezultati preliminar i tyre flet për një udhëheqje bindëse të Vuçiqit – deri më tash, SNS ka më shumë vota se të gjitha forcat e tjera bashkë.

SNS momentalisht ka 52.1% të votave, njofton lajmi.net.

Kjo fitore e thellë e partisë së Vuçiqit ishte e pritshme dhe këtë gjë e kanë treguar matjet e opinionit në Serbi.

Pikërisht ky fakt e ka nxitur Vuçiqin që të shpallë zgjedhje të parakohshme në mënyrë që ta forcojë edhe më shumë pushtetin e tij në krye të qeverisë serbe. /lajmi.net

The post Vuçiq drejt një fitore bindëse appeared first on Lajminet.

Comments
To Top