Uncategorized

Vjedhje në Xhaminë e Larme në Tetovë


Publikuar më:


Pas hapjes me forcë kutinë prej druri që është e vendosur në murin në murin përballë xhamisë  për donacione nga besimtarët, grabitësit kanë marr rreth 9.000 denarë, dhe pastaj pa u vënë re nga askush kanë ikur nga vendi i ngjarjes.

Për këtë rast janë ndërmarrë masat dhe aktivitetet për të sqaruar rastin dhe për kapjen e grabitësve. Departamenti i Punëve të Brendshme në Tetovë tashmë ka njohuri fillestare se kush janë të përfshirë në këtë vjedhje.

The post Vjedhje në Xhaminë e Larme në Tetovë appeared first on Lajminet.

Comments
To Top