Uncategorized

Video ku ushtarët turq marrin nën kontroll televizionin publik TRT


Publikuar më:


Aty shihen ushtarët teksa futen në televizioni shtetëror “TRT” dhe  thyejnë barriera e sigurisë, transmeton Indeksonline

Më pas, ‘puçsitet’ urdhruan gazetarët, kamermanët dhe punonjësit tjerë për tu larguar nga ndërtesa e televizionit.

.

Comments
To Top