Ferizaj

Vetëvendosje prin bindshëm në Ferizaj me 59.41 %


Publikuar më:


Lëvizja Vetëvendosje duket se do ia merr Ferizajn kryetarit Agim Aliut nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës.

Sipas të dhënave nga KQZ-ja, deri më tani janë numëruar 20% e votavëe.

Lëvizja Vetëvendosje po prin në Ferizaj me 59.41 %  ndërsa PDK 24.88.

E AAK-ja deri më tani ka 3.15%    LDK-ja  8.64%  dhe Nisma 1.61

   

To Top