Uncategorized

Vazhdon seanca gjyqësore për Grupin e Kumanovës


Publikuar më:


 

Edhe sot seanca po zhvillohet pa praninë e gazetarëve dhe familjarëve. Nga Gjykata i porositën familjarët se të afërmit e tyre mund t’i vizitojnë në paraburgim, dhe se Ligji për procedurë penale nuk parashikon se duhet doemos t’u lejohet familjarëve që të jenë të pranishëm në gjykim.

Sot është seanca gjyqësore për vlerësimin e aktakuzës për tetë persona, të cilët akuzohen për logjistikë të “grupit të armatosur të Kumanovës”.

The post Vazhdon seanca gjyqësore për Grupin e Kumanovës appeared first on Lajminet.

Comments
To Top