Uncategorized

Ulqini paraqitet ndryshe (Video)


Publikuar më:


Ulqini

Shikoni se si duket qyteti ky qytet bregdetar, simbol i detarisë shqiptare dhe vendit ku Servantesi u dashurua dhe u frymëzua për kryeveprat e tij.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LaPcThRQdi4?feature=oembed&w=640&h=360]

The post Ulqini paraqitet ndryshe (Video) appeared first on Lajminet.

Comments
To Top