Ferizaj

U mbajt turnir në futboll të vogël në Ferizaj


Publikuar më:


Aktivitetet në kuadër të “Ditëve të Mërgatës”, gjatë ditës së sotme kanë vazhduar me një turnir të vogël në futboll të vogël që u mbajt në Palestrën e Sporteve “Bill Klinton”, në Ferizaj.

Edhe në këtë aktivitetet ka marrë pjesë e para e Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Xhemile Murati-Shabani e shoqëruar nga drejtuesit e sportit, por edhe zyrtarë të tjerë të Komunës së Ferizajt.

Në turne morën pjesë gjashtë skuadre, kurse në finale u takuan KF. Mani – KF. Interistat, kurse me rezultat 0-1 turneun e fituan skuadra e KF. Interistat.

Ditëve në vazhdim parashihet të mbahet edhe aktivitetet të tjera të sportit në përgjithësi.

To Top