Uncategorized

Turistët arratisen nga Turqia


Publikuar më:


Por, me sulmet e fundit terroriste dhe me tentimin për grusht shtet, Turqia ka pësuar rënie të madhe edhe në sektorin e turizmit,  shkruan DM.

Muajin e kaluar, më shumë se 40 njerëz u vranë në aeroportin Ataturk të Stambollit, ndërsa para grush shtetit, turistët e huaj janë paralajmëruar që të jenë vigjilentë dhe të qëndrojnë larg vendeve publike në Stamboll dhe në Ankara.

Dhe është pikërisht situata e rënduar në Turqi që ka prekur shumë edhe turzimin.  Fatkeqësisht, për Turqinë, vendet që kanë tendencë të jenë një ndër pikat kryesore të turizmit, janë vendosur si pika shqetësuese për sigurinë.

.

Comments
To Top