Shëndetësi

Tri mënyrat natyrale për të mbajtur mushkonjat larg trupit tuaj


Publikuar më:


Metoda jo të vështira, por të dobishme Mushkonjat mund të prishin çdo festë, veçanërisht nëse ju e shijoni veçanërisht me ëmbëlsi! Hulumtimet kanë vërtetuar se mushkonjat mund të mësojnë me shpejtësi dhe të kujtojnë erën e “mikpritësit” dhe kjo është ajo që i bën disa njerëz më të preferuar se të tjerët.

poshtë ju sjellim disa mënyra të natyrshme për të mbrojtur veten nga mushkonjat pa përdorur preparate të ndryshme, përcjell rtv21.tv Bimët natyrore Ilaçet kundër mushkonjave nuk janë agjentët e vetëm efektivë që pengojnë mushkonjat – bimët e ndryshme natyrore gjithashtu mund të shërbejnë mirë. Ju mund të zbukuroni oborrin ose kopshtin tuaj me disa bimë të dobishme. Në këtë mënyrë ju do të mbroni veten dhe kafshët tuaja nga mushkonjat në të njëjtën kohë. Pra, cilat janë bimët që mund të na ndihmojnë t’i shmangim këto mushkonja të pakëndshme? Ka lloje të ndryshme që ju mund të vini sipas shijes tuaj: basil, rozmarinë, hudhër, livando etj. Spreji i livandeve Mushkonjat e urrejnë livandon. Ju mund të bëni një sprej të trupit dhe mund të aplikoni ca pika në lëkurën tuaj. Ky ilaç është gjithashtu shumë i shëndetshëm për trupin tuaj dhe duke përjashtuar sprejt dhe kremrat kimike, mund të ndihmojë lëkurën tuaj për të shmangur acarimin dhe alergjitë. Dhe kjo është një bonus i madh për “dashnorët” e livandos!,

Uji me sapun Nëse kaloni shumë kohë në oborrin tuaj duke pasur darka familjare ose vetëm për të lexuar libra jashtë, vendosni një pjatë me ujë me sapun aty pranë. Pas disa kohësh do të shihni se mushkonjat do të tërhiqen nga ky ujë dhe do të bllokohen.

 

 

To Top