Uncategorized

Thaçi pas marrjes në pyetje: Kur flet drejtësia, duhet të heshtë politika


Publikuar më:


“Mendoj se këtë herë do të jeni gjysmë të kënaqur. Në këso situata nuk jepet deklaratë, por unë gjithmonë kam pasur raport të komunikimit shumë korrekt me mediat dhe vendosa të jap deklaratë”, ka thënë shkurt Thaçi, duke mos njoftuar, as për atë se për çfarë lënde është ftuar që të jep dëshmi.

Në PSP, ka arritur edhe përfaqësuesja e VMRO – DPMNE-së, në Komisionin Shtetëror Zgjedhor dhe ish-deputetja, Silvana Boneva. Gjatë ditës, pritet që, të arrijë edhe lideri i Partisë për Emancipim të Plotë të Romëve, Samka Ibraimovski, i cili, sipas informatave, gjithashtu ka marrë thirrje për të dhënë deklaratë.

Përndryshe, deri më tani, nuk ka informata se për çfarë rasti janë ftuar politikanët nga PSP, por jozyrtarisht spekulohet se bëhet fjalë për rastet e parregullsive dhe manipulimeve zgjedhore, që dalin nga bisedat e përgjuara që i ka publikuar, lider i LSDM-së, Zoran Zaev, gjatë vitit të kaluar, raporton Portalb.

Comments
To Top