Uncategorized

Tetovë: Ish-burri e kidnapon, e rreh dhe torturon gruan dhe i kërkon të pajtohen


Publikuar më:


“Ai dhunshëm e ka vendosur në veturën e tij golf ku fizikisht e ka torturuar, disa herë duke e goditur në kokë dhe në trup, pas çka është drejtuar në dy fshatrat në rrethinën e Tetovës, ku ka vazhduar me torturimin. Pasi që janë kthyer prapa në Tetovë, ish-burri i ka propozuar që të pajtohen dhe përsëri bashkërisht të jetojnë, por ajo ka refuzuar një mundësi të tillë dhe atëherë ai e ka lëshuar që të shkoje në shtëpi”, informuan nga SPB Tetovë.

Mënjehrë pas kësaj. J.A. e ka paraqitur rastin në stacionin policor, transmeton TetovaSot.

Comments
To Top