Uncategorized

Të shtëna te Parlamenti turk dhe në aeroport


Publikuar më:


Kështu kanë deklaruar dëshmitarët nga vendet e ngjarjes, raporton Reuters.

Në ndërkohë, trafiku nëpër rrugët e Turqisë në shumë qytete ka bllokuar.

Ka grupe njerëzish nëpër rrugë, sa që kundërshtojnë grusht shtetin e sa që i akne dal krah.

Edhe pse ka kaluar mesnata në Turqi që tashmë dy orë, të shtënat nuk ndalen./ Lajmi.net

.

Comments
To Top