Uncategorized

Sot protestohet në Maqedoni


Publikuar më:


Nga ana tjetër lëvizja civile “E dua Qendrën Tregtare të Qytetit të Shkupit (QTQ)” ka paralajmëruar se do t’i bashkëngjitet protestës së “Revolucionit shumëngjyrësh”.

Që dy lëvizjet do të bëjnë thirrje për protestë të përbashkët për lirimin e QTQ-së, Operës dhe Baletit Maqedonas (OBM) dhe Bibliotekës Universitare Nacionale “Shën Klimenti i Ohrit” nga Baroku. Nga iniciativat qytetare thonë se thirrja për luftë në rrugë ka ardhur pasi që shumë persona kanë kërkuar reagim për barokizimin e paralajmëruar të QTQ-së.

.

Comments
To Top