Lajme

Skandaloze: Mjekët neglizhojnë pacientin e shtrirë në mes të spitalit


Publikuar më:


mjeke-681x382

Një qytetar ka raportuar pranë “Jetaoshqef.al” neglizhencën e mjekëve me një qytetar. Bëhet fjalë për spitalin “Nënë Tereza”, ku një burrë i dehur është i shtirë në mes të spitalit në dysheme dhe ndodhet në gjendje të fikti.

Pavarësisht nga gjendja e tij, askush nga stafi nuk ndërhyn për ta ndihmuar atë, por e lënë ashtu të shtirë pa pikë mëshire. Madje vihet re një mjek që ndodhet aty pranë, por as nuk e vret mendjen për të sëmurin, duke qëndruar me kurriz.

Kjo është shëndetësia ‘falas’, ku po nuk e pate xhepin plot nuk të prek njeri me dorë.

“Nga spitali Nënë  Tereza. Personi esht i dehur dhe ne gjendje te fikti kirse doktoret nuk reagojne fare”.

Comments
To Top