Uncategorized

Shqipëria bëhet anëtare e bordit ekzekutiv të PNUD-së në OKB


Publikuar më:


Selia e OKB-së në New York

Ky anëtarësim është një angazhim për një kontribut të madh që vendi ynë pritet të japë në fusha të zhvillimit të qëndrueshëm, përfshi qeverisjen demokratike, mbrojtjen e të drejtave të njeriut, fuqizimin e grave dhe mbrojtjen e të drejtave të kategorive më vulnerabël, forcimin e paqes në botë etj.

Zgjedhja e Shqipërisë në këtë institucion të rëndësishëm drejtues është dëshmi e një angazhimi aktiv të vendit tonë në kuadër të agjencive zhvillimore të OKB-së, veçanërisht, pas miratimit nga Shqipëria të Axhendës Transformuese për Zhvillimin e Qëndrueshëm 2030.

The post Shqipëria bëhet anëtare e bordit ekzekutiv të PNUD-së në OKB appeared first on Lajminet.

Comments
To Top