Uncategorized

Shkup: Protesta të dhunshme, kundërshtohet vendimi i Ivanovit (Video)


Publikuar më:


Atje ata hasën në një kordon tjetër policësh.

Qendra e Shkupit vlon nga policët, të cilët janë nxjerrë për të parandaluar përballjen direkte të protestuesve dhe kundërprotestuesve të organizuar nga VMRO-DPMNE-ja në pushtet.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=c1OC7hmSkuM?feature=oembed&w=640&h=360]

The post Shkup: Protesta të dhunshme, kundërshtohet vendimi i Ivanovit (Video) appeared first on Lajminet.

Comments
To Top