Uncategorized

Shkup, arrestohen 4 përsona ish-pjesëtarë të ISIS-it


Publikuar më:


Foto-Arkiva

Prokurori kompetent publik i Prokurorisë Themelore Publike për përndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit solli Urdhër për zbatimin e hetimit për shtatë persona – pjesëtarë të ISIS-it. Të dyshuarit ngrakohen për vepër penale – Organizim terrorist për nenin 394-a paragrafi 2 i Kodit penal, shkruan AlsatM.

Prokurori kompetent, duke vlerësuar se janë plotësuar bazat ligjore deri te gjykatëse në një procedurë paraprake gjatë Gjykatës Themelore Shkup 1 – Shkup propozoi që të dyshurve t’u caktohet masë arresti.

.

Comments
To Top