Uncategorized

Sheshel: Më 12 korrik do të shkaktoj skandal të madh politik


Publikuar më:


Vojislav Seselj

“Është e sigurt se delegacioni i partisë do të shkojë. Ndërsa sa i përket meje do të vendosim më tutje, meqë edhe zyrtarisht më është ndaluar hyrja në Bosnje me vendimin e ish Përfaqësuesit të Lartë Karlos Vestendorpa. “

“Megjithatë, ne së shpejti do ta shkelim këtë ndalesë. Në ndonjë vend dhe në ndonjë kohë të caktuar unë do ta kaloj atë vijë kufitare dhe do të shfaqem në Republikën Serbe, dhe kur do të lajmërohem atje do të shkaktohet skandal i madh politik. Atëherë do të jetë e vështirë që për kohë të shkurtë të më përzënë”, ka thënë Sheshel, duke mos dashur të zbulojë më shumë detaje.

Ai po ashtu i ka mohuar spekulimet e mediave se me 11 korrik do të mund të shkojë në përkujtimet e Potoçarit.

“Ne jemi duke shkuar në Bratunac për t’i nderuar serbët e vrarë. As nuk ka shkon në mendje të shkojmë në Potoçar”, ka përfunduar Sheshel.

.

Comments
To Top