Uncategorized

Rritet numri i turistëve të huaj që vizitojnë Shqipërinë


Publikuar më:


“Ky sezon turistik shënon 38% më shumë vizitorë shtetas të huaj se në 2015 në Hanin e Hotit”, thotë  Ekonomi.

Shifra që flasin  për një rritje  kryesisht të vizitorëve që futen nga kufijtë tokësorë të vendit.

Kjo rritje e vizitorëve të huaj është parë jo vetëm në vijën tonë bregdetare ku janë dhe plazhet më të reklamuara si, ai i Sarandës, Dhërmiut, Vlorës, Durrësit apo Shëngjinit e Velipojës, por edhe në zonat malore pati më shumë lëvizje vizitorësh të huaj. Kjo konfirmohet edhe nga operatorët turistike që zhvillojnë biznesin e tyre në këtë fushë.

Comments
To Top