Uncategorized

Protestohet në Tetovë


Publikuar më:


Protesta do mbahet përpara objektit të Komunës së Tetovës.

Këshilli Organizativ i protestës ka ftuar të gjithë bashkëqytetarët, si dhe shoqatat e ndryshme t’i bashkohen në protestë, e cila fillon në ora 12:00.

.

Comments
To Top