Uncategorized

Protestë në Beograd kundër vizitës së Biden-it me moton “Votoni për Trump-in”


Publikuar më:


Protesta fillon në orën 17:00, dhe për këtë rast janë përgatitur bluza të veçanta me fjalët, “Votoni për Trump-in”.

Kjo është një tjetër formë e protestës kundër Biden-it, meqenëse ai e mbështet kandidaturën e Hillary Clinton-it për president të Shteteve të Bashkuara, si dhe mbërriti në Serbi direkt nga tubimi mbështetës në Pensilvani.

Comments
To Top