Uncategorized

Projekti “Shkupi 2014”, gjatë javës vendosen përmendoret e figurave shqiptare


Publikuar më:


Foto-ilustrim

Përmendoret e figurave shqiptare ajo e Josif Bagerit, Nexhat Agollit dhe Pjeter Bogdanit arrijnë në Shkup. Gjatë kësaj fundjave do të duhet të vendosen në sheshin e qytetit, si pjesë e projektit “Shkupi 2014”.

Përmendorja e Josif Bagerit do të vendoset në afërsi të teatrit të ri të Maqedonisë, kurse ajo e Pjeter Bogdanit përballë Kuvendit të Maqedonisë, përmendorja e Nexhat Agollit do të vendoset përballë ndërtesës së Telekomit.

The post Projekti “Shkupi 2014”, gjatë javës vendosen përmendoret e figurave shqiptare appeared first on Lajminet.

Comments
To Top