Uncategorized

Prej nesër, kosovarët në Maqedoni vetëm me letërnjoftim por…


Publikuar më:


Ceremonia do të mbahet në hapësirën ndërmjet Pikës së Kalimit Kufitar të Hanit të Elezit dhe Bllacës.

Zëdhënësi i qeverisë së Maqedonisë, Muhamet Hoxha, konfirmon se Qeveria ka kaluar tekstin e marrëveshjes në kuvend dhe të dy qeveritë kanë obliguar Ministrat e Punëve të Jashtme që ta nënshkruajnë atë.

Sipas Hoxhës, duke u nisur nga e drejta ndërkombëtare dhe marrëdhëniet miqësore, me këtë marrëveshje shtetasit e njërit apo shtet tjetër, mund të hyjnë në territorin përkatës me letërnjoftime biometrike dhe pa viza, në të gjitha vend-kalimet kufitare./ Lajmi.net

The post Prej nesër, kosovarët në Maqedoni vetëm me letërnjoftim por… appeared first on Lajminet.

Comments
To Top