Lajme

PDK dhe Nisma urojnë besimtarët për festën e Kurban Bajramit


Publikuar më:


Në këtë ditë të shenjtë për besimtarët islamë, i kujtojmë dhe shprehim respektin për ata që kontribuan dhe sakrifikuan për lirinë e vendit, heronjtë, dëshmorët, martirët dhe të pagjeturit.

Kjo festë tregon vlerën e sakrificës, përkushtimin për zotin dhe dashurinë për njeriun, duke dëshmuar se besimi afron njerëzit mes vete, fuqizon solidaritetin dhe paqen. Këto vlera nuk i kanë munguar popullit tonë dhe ne angazhohemi në forcimin e tyre.

NISMA uron qytetarët për festën e Kurban Bajramit

NISMA për Kosovën, të gjithë qytetarëve të Kosovës, të besimit islam ju uron festën e Kurban Bajramit.

Le të jetë kjo ditë e mirësisë, paqës, solidaritetit, tolerancës dhe dashurisë ndërnjerëzore.

NISMA për Kosovën, të gjithë qytetarëve të Kosovës, të besimit islam, u dëshiron shëndet dhe suksese në familjet e tyre!

Comments
To Top