Uncategorized

PD e gatshme për negociata sa i përket reformës në drejtësi


Publikuar më:


PD

Në vijim të deklaratës, PD shprehet se : “me qëllim që negociatat të jenë transparente dhe në sytë e mbarë shqiptarëve,  PD mbështet propozimin që këto negociata të jenë hapura për median.

Zgjidhja është afër dhe Partia Demokratike është gati të japë edhe njëherë kontributin e saj pozitiv për një draft kushtetues sipas propozimit hibrid dhe në përputhje të plotë me Komisionin e Venecias. Shqiptarët nuk meritojnë provokime të ulëta dhe as lojëra politike me reformën në drejtësi, ndaj ftojmë mazhorancën të ulemi së bashku dhe të negociojmë në kushte transparence totale para shqiptareve për t’u dhënë zgjidhjen që ata meritojnë”

.

Comments
To Top