Uncategorized

Pandeli Majko: Lirimi i urës mbi Ibër shpresë për nesër


Publikuar më:


“Mitrovicës po i “pastrohet” ura mbi Ibër. Ajo shte një rrënojë e kujtesës ballkanike që barazonte kufijte me identitetin. Shpresë për nesër”, ka shkruar Majko.

Sot janë është pastruar ura mbi lumin Ibër në Mitrovicë. Këtë marrëveshje të arritur mes Kosovës dhe Serbisë është duke e mbikëqyrur Bashkimi Europian.

Comments
To Top