Uncategorized

Pahor: Ballkani terren natyror për zgjerimin e BE-së


Publikuar më:


Në fjalimin e konferencës së sigurisë në Budva, Pahor tha se suksesi në zgjerim varet nga përkushtimi ndaj BE-së dhe NATO-s si dhe nga përkushtimi pa rezerva i çdo vendi në rajon ndaj zgjidhjes së çështjeve dypalëshe dhe shumëpalëshe, që mund ta pengojnë vijimin e suksesshëm të negociatave.

The post Pahor: Ballkani terren natyror për zgjerimin e BE-së appeared first on Lajminet.

Comments
To Top