Uncategorized

Njiheni Shqipërinë me një video artistike (Video)


Publikuar më:


Kjo video është shpërndarë edhe nga kryeministri Edi Rama me mbishkrimin “çfarë shije e mrekullueshme”.

Sipas përshkrimit që shoqëron videon, Shqipëria ka qenë njëri ndër vendet më sekrete për udhëtim në Evropë, për vite të tëra.

Madje edhe zgjerimin e turizmit, ky vend, sipas tij mbetet një vend shumë tërheqës për tu vizituar.

Rrugëtimi është përmes pjesëve të Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s si Beratit, Gjirokastrës dhe Butrintit.

Shikojeni Krujën dhe kryeqytetin Tiranë. Kënaquni me plazhet e bukura të Ksamilit, Himarës dhe Gijpe/lajmi.net

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_n0dLz1iFIs?feature=oembed&w=640&h=360]

The post Njiheni Shqipërinë me një video artistike (Video) appeared first on Lajminet.

Comments
To Top