Uncategorized

Nishani, ceremoni për shenjtërimin e Nënë Terezës


Publikuar më:


Bujar Nishani

“Çdo shoqëri mund të frymëzohej nga Nënë Tereza. Ajo është një shembull, model, histori unike dhe një sintezë shpirtërore e popullit tonë”, u shpreh Presidenti Nishani.

Duke folur për shenjtërimin e Gonxhe Bojaxhiut, Nishani tha se është një ngjarje e madhe për Shqipërinë dhe se shqiptarët marrin vendin e merituar në trashigiminë shpirtërore të botës.

“Shenjtërimi i Nënë Terezës është ngjarje e madhe për historinë tonë, për kishën dhe mbarë njerëzimin. Tashmë shqiptarët marrin vendin e merituar në trashëgiminë shpirtërore të botës”, tha Nishani. /TopChannel

The post Nishani, ceremoni për shenjtërimin e Nënë Terezës appeared first on Lajminet.

Comments
To Top