Uncategorized

Nikoliq mandaton Vuçiqin për krijimin e qeverisë së re


Publikuar më:


Vuciq, Nikoliq

“Vuçiq ishte i vetmi që paraqiti një program lidhur me faktin sesi e konceptonte qeverinë dhe prioritetet që ajo duhej të përmbushte”, deklaroi Nikoliq, pas konsultimeve me përfaqësuesit e kësaj liste elektorale.

“Çdokush e dinte se Partia Progresive Serbe e Vuçiqit fitoi më shumë vende në parlament dhe rezervon të drejtën të kërkojë mandatin për formimin e qeverisë”, theksoi Nikoliq.

”Kjo qeveri do të përballet me shumë sfida, përfshirë situatën në BE, krizën e migrantëve, rritjen e partive të ekstremit të djathtë në të gjithë Evropën”, vijoi ai. /Tanjug/

The post Nikoliq mandaton Vuçiqin për krijimin e qeverisë së re appeared first on Lajminet.

Comments
To Top