Uncategorized

Nga sulmi në Munih s’ka viktima nga Shqipëria


Publikuar më:


MPJ e Shqipërisë,

“MPB federale i konfirmoi oficerit tonë të ndërlidhjes se MPB nuk ka qytetarë shqiptarë në mesin e viktimave të ngjarjes së djeshme në Munih”, thuhet në njoftim të MPJ.

Mes 9 viktimave të sulmit në Munih janë tre shtetas nga Kosova, dy vajza dhe një djalë.

.

Comments
To Top