Ferizaj

Nga dita e enjte fillon faza e dytë e dezinsektimit hapsinorë


Publikuar më:


Njoftohen qytetarët e Komunës së Ferizajt , se me datë 30.06.2022 në ora 19:30 fillon faza e dyte e projektit “Dezinsektimi hapsinorë (eleminimi i insekteve , mushkonjave dhe mizave) në territorin e Ferizajt.

Më 30.06.2022 nga ora 19:30 dezinsektimi hapësinore do të kryhet në të gjithë qytetin , duke u nisur nga Parku i Lirisë dhe vazhduar në rrugën “Brahim Ademi”, ku përfshihen edhe rrugët rreth Zonës së FSK-së, tek Palestra e Sporteve , rrugët:

“Naim Beka” , “Epopeja e Jezercit”, “Zenel Hajdini” , “Enver Topalli “ , Tregu i Gjelbert deri në Fshati Nikadin , për të vazhduar në anën lindore të qytetit që përfshinë rrugët “Ahmet Kaçiku” , “Rexhep Bislimi” , “Vëllezrit Gërvalla” , “Kadri Zeka “ , “Driton Islami “ ,”Reçaku” deri në magjistrale .

Më 01.07.2022 nga ora 19:30 dezinsektimi hapësinore do të kryhet në fshatrat:

Nikadin , Varosh , Rakaj , Gaçkë , Greme , Doganaj , Jezerc , Neredime , Manastirc , Balaj , Zaskok , Pleshinë , Gurëz , Komogllavë , Fshati i vjetër , Bibaj , Sojevë , Talinoc i Muhaxherëve , Sazli , Softaj , Pojatë , Papaz.

Më 02.07.2022 nga ora 19:30 dezinsektimi hapsinorë do të kryhet në fshatrat:

Talinoc i Jerlive , Muhoc , Prelez i Jerlive , Prelez i Muhaxherëve , Cërnille, Mirash , Rahovicë , Mirosalë , Tërrn , Bablak Zllatar , Dardani , Slivovë , Koshare , Lloshkobare , Dremjak , Kosinë

Vërejtje : Në rast të motit me shi dhe erërave të forta, shtyhet orari deri në ditën e ardhshme me mot të mirë dhe vijon sipas orarit të paraparë

To Top