Uncategorized

Nëse udhëtoni në Serbi, këtë duhet ta dini!


Publikuar më:


Kjo masë dhe jo aq popullore e cila është dashur të miratohet që në muajin shkurt të këtij viti, është shtyrë për shkak të zgjedhjeve, për „Rrugët e Serbisë“ është domosdoshmëri sepse çmimet sipas tyre nuk janë ndryshuar që nga viti 2008. Sipas vlerësimeve të tyre në arkën e kompanisë nga ky korrigjim do të duhet në vit të hyjnë rreth 1,8 miliardë denarë më tepër për mirëmbajtjen e rrugëve.

Prandaj të gjithë qytetarët e Maqedonisë që planifikojnë të udhëtojnë në Serbi duhet të jenë të përgatitur dhe të ndajnë më tepër para për pagesat rrugore.

Comments
To Top