Uncategorized

Nënshkrimet ndalojnë dëbimin e familjes shqiptare nga Gjermania


Publikuar më:


Glendis Demiri me familje

Aktualisht, autoritetet për të huaj vetëm ia kanë vazhduar për një muaj qëndrimin familjes Demiri, për t`i dhënë kohë që gjatë kësaj periudhe të ofrojë më shumë argumente për të merituar të drejtën e qëndrimit në Gjermani, shkruan b.z.de.

Glendisi 14 vjeçar ka një problem shëndetësor me sytë që nuk ka mundësi të trajtohet në Shqipëri, transmeton albinfo.ch. Kujdestarja e tij e klasës, mësuesja Fynny Jeschke thotë¨: “Në Shqipëri një gjë e tillë nuk është e mundur. Ne shpresojmë tash se familja mund të qëndrojë në Berlin për shkaqe humanitare”.

Djaloshi nga Shqipëria ndjek mësimet në një gjimnaz të Berlinit. “Ai na ka hyrë shumë në zemër, përcjell albinfo.ch. Këtu ka gjetur shokë dhe ne e konsiderojmë atë si një shembull të integrimit të suksesshëm”, thotë mësuesja.

The post Nënshkrimet ndalojnë dëbimin e familjes shqiptare nga Gjermania appeared first on Lajminet.

Comments
To Top