Uncategorized

Në Tetovë gjendet kanabis në një arë të mbjellë me patate


Publikuar më:


Kanabis Sativa

Është bërë inspektimi, fusha dhe rrënjët e gjetura janë foto-dokumentuar dhe do të dhe merren për ekspertizë.

Vendi prej dje është siguruar në mënyrë adekuate dhe do të ndërmerren masa dhe aktivitete për të zbukuar se kush është pronari ose pronarët e fushës dhe nëse ajo është pemë e egër apo e mbjellë. Nëse vërtetohet se rrënjët janë mbjellë apo kultivuar, do të ngrihet një padi përkatëse, thuhet në komunikatën e policisë së Tetovës.

The post Në Tetovë gjendet kanabis në një arë të mbjellë me patate appeared first on Lajminet.

Comments
To Top