Uncategorized

Në Shëngjin muzikë deri në ora 23:00, masa kush shkel orarin


Publikuar më:


Ky fakt është bërë i ditur nga kryeinspektori i Mjedisit në Lezhë Ferdinand Ndoj, sipas të cilit, prej nisjes së sezonit turistik, inspektoret janë shpërndarë në terren.

“Do të verifikojmë të gjithë lokalet që bëjnë muzike. Të gjithë ata që bëjnë muzikë tip diskoteke duhet të jenë të pajisur me leje mjedisi dhe do të jenë në monitorim për ndotjen nga zhurma”, tha ai.

Në zonën turistike të Shëngjinit, bashkia e Lezhës ka vendosur orarin për të qëndruar hapur lokalet e natës deri në 23:00, kush tenton të shkelë orarin e përcaktuar do të ketë masa ndëshkimore me gjobë, deri në procedim penal.

 

.

Comments
To Top