Uncategorized

Në bulevardin e kryeqytetit në Tiranë, besimtarët kryen faljen e Bjaramit


Publikuar më:


Falja e Bajramit, foto arkiv

Falja e madhe e Bajramit është bërë në orën 06:09 minuta në bulevardin “Dëshmorët e Kombit, në Tiranë,ku morën pjesë shumë qytetarë.

Nënkryetari i Komunitetit Mysliman, Ali Zaimi u shpreh se dita e sotme është një ditë e shënuar për të gjithë besimtarët, dhe kjo ditë festë shënohet si ditë falënderimi ndaj Zotit.

.

Comments
To Top