Uncategorized

Ndërtimi i autostradës që lidhë Kosovën më Nishin, do të fillojë pas 1 viti e gjysmë


Publikuar më:


Ministri serb i Financave, Dushan Vujoviq

“Rruga pritet të ndërtohet në dy faza, e para përfshinë të ashtuquajturin gjysmë-profilin, e më pas edhe pjesa e dytë, që dërgon deri në detin Adriatik”, ka thënë Vujoviq për mediat serbe, transmeton lajmi.net.

Mirëpo sipas tij, ky nuk është një korridor i rëndësisë së veçantë për Serbinë pasi që, sipas tij, kryesorët janë ata 10 dhe 11, të cilët janë duke u realizuar.

Projekti për këtë autostradë është financuar nga Bashkimi Evropian. Kjo është bërë e ditur gjatë samitit të fundit të mbajtur në Paris mes të BE-së dhe Ballkanit Perëndimor./lajmi.net

.

Comments
To Top