Ferizaj

Nderohet me “Mirënjohje” veterani i arsimit z.Misim Curri


Publikuar më:


Kryetari i komunës Rufki Suma priti sot në takim rasti z.Misim Curri, ish Arsimtarë në SHFMU”Ilaz Thaçi” në Han të Elezit.

Ky takim është realizuar me rastin e pensionimit të z.Misim Currit, dhe për të falëndeuar për kontributin e tij shumëvjçarë në arsimimin e shumë gjeneratave të nxënësve të Hanit të Elezit.
Kryetari i komunës Rufki Suma, Nënkryetari I komunës Menduh Vlashi, Drejtori i DKA-së Irfan Qajani dhe Nazim Laçi Drejtori i SHFMU”Ilaz Thaçi” në Han të Elezit i uruan shëndet dhe jetë të gjatë veteranit të arsimit z.Misim Curri i cili u nderua me ”Mirënjohje” nga komuna e Hanit të Elezit.

Comments
To Top