30,09,2023

Nderohet me “Mirënjohje” veterani i arsimit z.Misim Curri

Must Read

Kryetari i komunës Rufki Suma priti sot në takim rasti z.Misim Curri, ish Arsimtarë në SHFMU”Ilaz Thaçi” në Han të Elezit.

Ky takim është realizuar me rastin e pensionimit të z.Misim Currit, dhe për të falëndeuar për kontributin e tij shumëvjçarë në arsimimin e shumë gjeneratave të nxënësve të Hanit të Elezit.
Kryetari i komunës Rufki Suma, Nënkryetari I komunës Menduh Vlashi, Drejtori i DKA-së Irfan Qajani dhe Nazim Laçi Drejtori i SHFMU”Ilaz Thaçi” në Han të Elezit i uruan shëndet dhe jetë të gjatë veteranit të arsimit z.Misim Curri i cili u nderua me ”Mirënjohje” nga komuna e Hanit të Elezit.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Mbi 41 milion euro është buxheti i Komunës së Ferizajt, i miratuar për vitin e ardhshëm

Këtë të premte është mbajtur mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Ferizajt, e kryesuar nga kryesuesi Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img