Uncategorized

NATO: Shqipëria vend i bukur dhe aleat i fortë (Video)


Publikuar më:


Forcat e Armatosura Shqiptare

Videoja publikohet në një kohë kur më 27 maj do të mbahet për herë të parë në Tiranë, Asambleja e NATO-s.

Në video thuhet se Shqipëria “është një aleat i çmueshëm që ndanë vlerat e parimet e njëjta me atë aleancës më të madhe e paqes e sigurisë më botë.”

Po ashtu, thuhet se “Forcat e armatosura të Shqipërisë kanë bërë një transformim të thellë”.

Në video flet edhe kryeparlamentari shqiptar, Ilir Meta, i cili thotë se për Shqipërinë ky është një rast i shkëlqyeshëm që për herë të parë të organizojë këtë ngjarje./Insajderi.com

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=slk8LU5vGTQ?feature=oembed&w=640&h=360]

The post NATO: Shqipëria vend i bukur dhe aleat i fortë (Video) appeared first on Lajminet.

Comments
To Top