Uncategorized

MPB: Mos e përdorni vdekjen e Almirit për tensione etnike


Publikuar më:


Almir Aliu

Nga atje theksojnë se pas incidentit Ministria e Punëve të Brendshme së bashku me Prokurorinë Publike të Brendshme në Kumanovë kanë inspektuar vendin e ngjarjes dhe kanë marr të gjitha masat e nevojshme për të pastruar dhe për të dokumentuar ngjarjen.

“Gjegjësisht, kundër pesë njerëzve në 26 qershor 2016 SPB e Kumanovës ka ngritur kallëzime penale në dyshim i arsyeshëm se i dyshuari kryesor Bogdan Iliq (30) ka kryer veprën penale vrasje sipas nenit 123 paragrafi 1 në lidhje me nenin 19, ndërsa të paditurit e tjerë, B.I. (23) SA (36) S.A. (36) dhe A.A (32), për shkak të dyshimit të arsyeshëm se kanë kryer veprën penale të dhunës.

Nga ana e gjykatësit të procedurës paraprake, të akuzuarit të parë i është caktuar paraburgimi prej 30 ditëve”, thuhet në komunikatën e Ministrisë së Brendshme.

.

Comments
To Top