Uncategorized

Mes këtyre dy vëllezërve tani ka hyrë një tjetër (Foto)


Publikuar më:


Ky punim ka shumë domethënie dhe që u krijua në festën e pavarësisë së Shqipërisë, raporton lajmi.net

Por, dy vëllezërve në grafit, tashmë u është shtuar edhe një. Në mes tyre është ‘futur’ vëllai i tyre amerikanë. (shikoni fotografitë poshtë)

Ky është një nga punimet e fundit, ku edhe ka fituar çmim.

Programi “Historia e Shteteve të Bashkuara në Sytë e Adoleshentëve” i financuar nga Ambasada Amerikane në Shqipëri, përfundoi rrugëtimin e tij me një prezantim ambicioz në shkollën “Sandër Prosi” në Sauk, raporton lajmi.net

Nxënësit prezantuan idetë dhe talentin e tyre nëpërmjet posterëve, citateve, vizatimeve dhe historive./ Lajmi.net

13177907_10153694612655838_5596324479324943549_n 13133209_10153694612880838_4323678136112836344_n

 

Comments
To Top