Uncategorized

Menduh Thaçi nesër para prokurorisë


Publikuar më:


Raportohet se Thaçi në PSP do të paraqitet si dëshmitarë për një rast që lidhet me publikimin e përgjimeve nga LSDM-ja vitin e kaluar.

Të hënën bashkë me Thaçin para PSP-së duhet të flasin edhe Silvana Boneva nga VMRO-DPMNE-ja dhe Samka Ibrahimovski.

Comments
To Top