Uncategorized

Marsh përkujtimor në “Lagjen e Trimave”


Publikuar më:


Pllakatë nga thirrja për marsh

Marshi do të fillojë nga lagja e tyre, deri në hyrje të qyteti të Kumanovës.

Këshilli Familjeve të Lagjes së Trimave, doli me qëndrim kundër paralajmërimit nga Këshilli opozitar se protesta e tyre do të fillojë nga lagja ku ndodhi ngjarja, vitin e kaluar.

Shaban Demiri, përfaqësuesi i Këshillit te familjeve të kësaj lagje thotë se askush nuk është konsultuar me ata që të organizohet protestë në emër të tyre, andaj do ta bojkotojnë atë që mos të keqpërdoret, siç thotë ai, vepra sublime e të rënëve dhe e të burgosurve për qëllime politike.

The post Marsh përkujtimor në “Lagjen e Trimave” appeared first on Lajminet.

Comments
To Top