Tech

Ky mund të jetë shikimi ynë i parë mbi iPhone 7


Publikuar më:


A do të duket kështu iPhone 7?
Është e pamundur te verifikohet vërtetësia e këtij dizajni, por ky sigurisht që përputhet me të gjitha thashethemet që kemi dëgjuar deri tani.
iPhone 7 i supozuar shfaq një dizajn trupi tërësisht metalik, i cili duket se ka dimensione shumë të ngjashme me iPhone 6 dhe iPhone 6S.

 

Thashethemet sugjerojnë qe Apple do të qëndrojë me dy madhësi ekrani për iPhone 7: 4.7 dhe 5.5-inç. Aspekte më të shpejta, një kamerë më e mirë dhe ndoshta dhe një ndijor për shenjat e gishtave Touch ID më të shpejtë, së bashku me iOS 10 mund të jenë të pranishme. Dhe ndoshta një projektim kundër ujit.
Thuhet gjithashtu që iPhone 7 mund të vijë me dy kamera të pasme si Huawei P9 dhe LG G5.
Thashethemi më dramatik është, sigurisht, që Apple do të heqë vendin për fishën e kufjeve duke e zëvendësuar atë me kufje me bazë Lightning.
Thashethemet po bëhen gjithmonë dhe më të nxehta, siç ndodh zakonisht në pranverë, por mos u emociononi shumë se Apple nuk do e prezantojë iPhone 7 deri në vjeshtë.

Comments
To Top