Uncategorized

Kushtetuesja shtyn vendimin për vendosjen e kryqit në Butel


Publikuar më:


Kryqi në Butel

Gjykatësit kushtetues me tetë vota pro vendosën që nga rendi i ditës ta heqin pikën për shqyrtimin e iniciativës dhe u pajtuan që pika të shtyhet për seancën e radhës.

Ndryshe, Kryqi 55 metra i lartë është donacion nga Kongresi Botëror Maqedonas i Todor Petrov. Vendosja e kryqit në Butel nxiti tensione ndëretnike, pasi që me vendosjen e saj nuk u pajtua BDI-ja e cila organizoi protesta disa ditëshe.

The post Kushtetuesja shtyn vendimin për vendosjen e kryqit në Butel appeared first on Lajminet.

Comments
To Top