Lajme

Kusari-Lila: Po sabotohemi nga Qeveria (Video)


Publikuar më:


mimoza

Kryetarja e Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, ka deklaruar në emisionin “Euro Tribuna”, se Qeveria e Kosovës dhe Agjencia Kosovare e Privatizimit janë duke i penguar paskajshmërisht në marrjen me qira të tri hapësirave të Ndërmarrjeve Shoqërore me qëllim që ati të kthehen në park industrial.

Ajo ka thënë se që nga gushti i vitit të kaluar kanë një vendim nga AKP-ja, me të cilin autorizohet menaxhmenti që të fillohet me negociata për draftimin e kontratës për marrje me qira ato hapësira.

Kusari-Lila, ka folur edhe për borxhet që ka trashëguar nga qeverisja e kaluar, duke thënë se kanë trashëguar mbi 6 milionë euro borxhe. Ajo ka deklaruar se deri më tani kanë arritur të paguajnë rreth 5 milionë të tilla.

Comments
To Top