03,12,2023

Trembëdhjetë presidentët amerikanë që u takuan me mbretëreshën Elizabeth (Foto)

Must Read

Presidentet-1-780x439

Presidenti amerikan Barack Obama gjatë ditës së sotme ka vizituar Britaninë e Madhe, e cila festoi ditëlindjen e 90-të të mbretëreshës Elizabeth.

Obama i ka uruar mbretëreshës jetën sa më të gjatë, ndërsa ajo ka nënshkruar këtë vizitë në librin e mysafirëve.

Agjencia e lajmeve “abcnews” ka publikuar një seri fotosh të cilat tregojnë takimet ndër vite mes presidentëve amerikanë dhe mbretëreshës Elizabeth, transmeton syri.

22 prill 2016, mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Barack Obama

Presidentet 2

19 nëntor 2003 mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti George W. Bush

Presidentet 1

14 dhjetor 2000, mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Bill Clinton

Presidentet 3

Në vitin 1991, mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti George Bush

Presidentet 4

14 qershor 1989, mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Ronald Reagan

Presidentet 5

8 qershor 1982, mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Ronald Reagan

Presidentet 6

1 maj 1977, mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Jimmy Carter

Presidentet 7

17 korrik 1976 mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Gerald Ford

Presidentet 8

3 tetor 1970 mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Richard Nixon

Presidentet 9

5 qershor 1961, mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti John Kennedy

Presidentet 10

21 tetor 1957, mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Herbert Hoover

Presidentet 11

29 gusht 1959, mbretëresha Elizabeth II dhe Presidentin Ajzenhauer

Presidentet 12

Mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Harry S. Truman

Presidentet 13

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img