Ferizaj

“Kontrolla teknike e jashtëzakonshme 2016” nga 72 kontrolla gjen 70 automjete jo në rregull


Publikuar më:


Njësiti rajonal i komunikacionit rrugor në Ferizaj, nga data 15.11.2016 e deri më sot , ka zhvilluar një operacion të   bazuar në planin operativ “Kontrolla teknike e jashtëzakonshme  2016”.

Qëllimi i  këtij plani operativ ka qenë kontrollimi i gjendjes teknike të automjeteve të cilat  qarkullojnë   nëpër rrugët të cilat i mbulon ky njësit.

Gjatë operacionit ,zyrtarët policor kanë kontrolluar një numër të konsiderueshëm të automjeteve të ndryshme ,ku nga  72 automjete të dërguara për kontrollë teknike , vetëm 2 nga to kanë qenë në rregull teknikisht, ndërsa ndaj vozitësve të 70 automjeteve të kontrolluara janë shqiptuar tiketa për gjendje teknike jo të rregullt.

Nga  numri i përgjithshëm (70) kanë qenë:

-58 mjete të rënda transportuese

-12 automjete të udhëtarëve

Apelojmë tek ngasësit që të kujdesen për gjendjen teknike të automjeteve të tyre me qëllim të ruajtjes së jetës së tyre dhe pjesëmarrësve tjerë në komunikacion.

 

 

Comments
To Top